În timp ce vizitați paginile www.premiumfashion.ro care aparțin companiei S.C. PREMIUM FASHION STORES SRL și pentru a comanda produse, dar și pentru a asigura comunicarea cu dvs. pentru a vă informa despre noile noastre produse, este posibil să vi se ceară să declarați unele date cu caracter personal (prenumele, numele, adresa electronică, data nașterii, adresa de livrare, datele cardului de credit etc.).  

Orice date cu caracter personal pe care le-ați declarat oriunde pe paginile și serviciile site-ului web www.premiumfashion.ro sunt prelucrate de companie prin aplicarea articolului 7A par. 1 (b) din L. 2472/1997, pentru executarea comenzii primite de la client și acestea nu vor fi divulgate, dezvăluite sau vândute terților în nici un mod, cu excepția cazului în care va fi inițiată procedura stabilită de lege pentru renunțarea la confidențialitate (L. 2225/1994) sau în care decurg obligații din aplicarea națională a Directivei 24/2006. Clientul are, în cadrul legislației privind confidențialitatea telecomunicațiilor, dreptul la informare și de a ridica obiecții, în conformitate cu articolele 11-13 din L. 2472/1997.     

Magazinul online www.premiumfashion.ro funcționează în conformitate cu legislația Romana și comunitară aplicabilă și păstrează în siguranță datele dvs. cu caracter personal pe perioada în care sunteți înregistrat la un serviciu aparținând www.premiumfashion.gr și sunt șterse după terminarea relației comerciale, în orice mod.   

Product added to wishlist
Product added to compare.

By navigating in this site you accept our cookies - Read more here