Site-ul web www.premiumfashion.ro este magazinul online pentru expunerea și vânzarea pe internet a produselor (încălțăminte pentru femei) societății cu denumirea ”S.C. PREMIUM FASHION STORES SRL” (CIF: 40367686). Sediul societății se află în BUCUREȘTI STR. JIULUI NR.63 SECTOR 1, Codul Poștal 013212, tel.: 0216672232, e-mail [email protected].   

Asigurați-vă că sunteți de acord cu următorii termeni și condiții, deoarece utilizarea în continuare și navigarea pe site-ul web www.premiumfashion.ro implică consimțământul expres și fără rezerve și acordul dvs. în privința acestora.    

 1. Termeni

Compania S.C. PREMIUM FASHION STORES SRL își rezervă dreptul de a modifica sau de a reînnoi unilateral acești termeni și condiții de tranzacții, care sunt efectuate prin magazinul său online, în conformitate cu nevoile acesteia și cu practicile comerciale uzuale. Compania se angajează să actualizeze acest text pentru orice modificare sau completare a termenilor. Se precizează că schimbarea termenilor nu se aplică comenzilor pe care le-ați efectuat deja.   

 1. Informații și produse furnizate

Compania S.C.PREMIUM FASHION STORES SRL se angajează în privința integralității și validității informațiilor furnizate pe site-ul web www.premiumfashion.ro, atât în privința caracteristicilor esențiale care sunt descrise pentru fiecare produs oferit spre vânzare, cât și a exactității datelor furnizate de magazinul online al societății, sub rezerva unor eventuale greșeli de dactilografiere care nu au fost remarcate sau s-au produs în mod neintenționat sau din cauza întreruperii funcționării site-ului web din motive de forță majoră.    

 1. Limitarea răspunderii

Compania S.C. PREMIUM FASHION STORES SRL nu poate asigura nici o garanție în privința disponibilității produselor, însă garantează informarea în timp util a consumatorilor finali cu privire la indisponibilitatea acestora.  

Compania S.C. PREMIUM FASHION STORES SRL este răspunzătoare numai pentru abaterile intenționate și neglijența gravă în cazul întârzierii livrării produselor comandate și pentru informațiile pe care le furnizează ea însăși sau pentru serviciile pe care le prestează prin site-ul său web.

Magazinul online al companiei nu este responsabil pentru eventualele probleme tehnice care ar putea apărea la utilizatori atunci când încearcă să acceseze site-ul web și în timpul utilizării acestuia, care sunt legate de modul de operare sau de compatibilitatea infrastructurii acestora la folosirea site-ului. De asemenea, compania S.C. PREMIUM FASHION STORES SRL nu are nici o responsabilitate pentru acțiunile sau omisiunile unor terțe părți și în special pentru intervențiile neautorizate ale unor terți asupra produselor și/sau serviciilor puse la dispoziție prin intermediul acestuia.     

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului web publicat de compania S.C. PREMIUM FASHION STORES SRL, inclusiv imaginile, graficele, fotografiile, desenele, textele, serviciile furnizate și produsele, sunt proprietatea intelectuală a companiei și sunt protejate de prevederile relevante ale dreptului elen, dreptului european și convențiilor internaționale.    

Este interzisă orice copiere, înregistrare analogică/digitală și reproducere mecanică, distribuire, transfer, descărcare, prelucrare, revânzare, creare de lucrare derivată sau inducere în eroare a publicului cu privire la furnizorul real al Conținutului site-ului web. Orice reproducere, reeditare, transformare, comunicare, difuzare sau transmitere sau orice altă utilizare a Conținutului în orice mod sau prin orice mijloc în scopuri comerciale sau în alte scopuri este permisă numai cu permisiunea scrisă prealabilă a companiei S.C. PREMIUM FASHION STORES SRL sau a oricărui alt beneficiar legitim al drepturilor de proprietate intelectuală de mai sus.    

Numele, imaginile, logo-urile și caracteristicile distinctive care reprezintă compania S.C. PREMIUM FASHION STORES SRL, magazinul său online, părțile terțe care sunt afiliate acestora, precum și produsele sau serviciile acestora, sunt mărcile exclusive și caracteristicile distinctive ale companiei S.C. PREMIUM FASHION STORES SRL, ale www.premiumfashion.ro și ale părților terțe și sunt protejate de legislația elenă, comunitară și internațională privind mărcile comerciale și proprietatea industrială și intelectuală și concurența neloială.   

În toate cazurile, prezența și expunerea acestora pe site-ul web www.premiumfashion.ro nu trebuie în nici un caz să fie interpretată ca un transfer sau cedare a unei licențe sau a unui drept de utilizare.  

 1. Obligațiile utilizatorilor

Utilizatorii site-ului web www.premiumfashion.ro acceptă că nu îl vor utiliza pe acesta și nici magazinul online al companiei pentru a expedia, posta, trimite prin e-mail sau transmite prin alte moduri orice conținut ilegal, prejudiciabil, amenințător, ofensator, deranjant, calomnios, defăimător, vulgar, obscen, indecent, denigrant, constituie o încălcare a confidențialității altei persoane, demonstrează empatie sau exprimă o discriminare rasială, națională sau de altă natură, poate provoca daune minorilor în orice mod, nu are dreptul să fie transmis, în conformitate cu legea sau cu relațiile contractuale sau administrative (cum ar fi informațiile din interior, informațiile de proprietate și confidențiale care au fost obținute sau divulgate ca parte a unui raport de muncă sau care fac obiectul unor acorduri de confidențialitate), încalcă orice brevet, marcă comercială, secret comercial, drept de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate ale terților, conține viruși software sau orice alte coduri, fișiere sau programe care au fost concepute pentru a întrerupe, a provoca daune, a distruge sau a perturba funcționarea oricărui software sau hardware de calculator, încalcă în mod intenționat sau neintenționat legea aplicabilă elenă și comunitară și dispozițiile acesteia, poate perturba terții în orice mod și orice conținut care este utilizat pentru colectarea sau stocarea datelor personale ale utilizatorilor.

 1. Securitate

Compania S.C.PREMIUM FASHION STORES SRL recunoaște importanța securității datelor dvs. personale, precum și a tranzacțiilor dvs. electronice și ia toate măsurile necesare, folosind cele mai moderne și mai avansate metode pentru a vă asigura securitatea maximă. Compania a adoptat proceduri care protejează datele personale pe care utilizatorii le furnizează pe site-ul web al acesteia sau prin orice alte mijloace (de ex. prin telefon). Aceste proceduri protejează datele utilizatorilor de orice acces sau dezvăluire neautorizată, pierdere sau utilizare necorespunzătoare, modificare sau distrugere. Ajută, de asemenea, la certificarea faptului că aceste date sunt exacte și sunt utilizate corect.   

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard). - INDISPONIBIL PLATA CU CARDUL - 

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

 

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

 

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

 • Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

 • Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
 • Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
 • Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 

 1. Protecția datelor cu caracter personal

În timpul vizitei dvs. pe site-ul web www.premiumfashion.ro este posibil să vi se solicite să introduceți unele date cu caracter personal (prenumele, numele, profesia, adresa electronică, adresa de livrare a produselor, telefoane de contact etc.), de regulă, pentru onorarea comenzilor. Însă, în cazul în care optați ca plățile să fie efectuate prin card de credit vi se va cere numărul, data de expirare a cardului, precum și codul de securitate din trei cifre.   

Eventualele date cu caracter personal pe care le declarați oriunde pe paginile și serviciile site-ului web www.premiumfashion.ro sunt păstrate exclusiv pentru motive legate de tranzacțiile pe care le efectuați cu noi, comunicarea, îmbunătățirea serviciilor oferite și asigurarea funcționării serviciului aferent și nu pot fi folosite de nici un terț (cu excepția cazurilor prevăzute de Lege, exclusiv pentru autoritățile competente).   

În orice caz, angajații companiei S.C. ARION SHOES SRL care au acces la datele dvs. cu caracter personal sunt concreți și accesul oricărei persoane neautorizate la datele dvs. personale este interzis. A fost luată orice măsură rezonabilă pentru asigurarea datelor dvs. personale. În cazuri extrem de rare și speciale, datele dvs. cu caracter personal pot fi comunicate și unor companii care conlucrează cu S.C. ARION SHOES SRL, în scopul sprijinirii, promovării și executării tranzacției desfășurate cu noi, dar întotdeauna în condiții care asigură pe deplin că datele dvs. cu caracter personal nu sunt supuse niciunei prelucrări ilegale.     

Pentru orice nelămurire sau sugestie sau declarație referitoare la aceste chestiuni, vă rugăm să ne contactați folosind formularul special de contact.  

În orice moment, utilizatorul își rezervă dreptul de a actualiza sau de a se opune procesării ulterioare a datelor sale, în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal.   

 1. Modalități de plată

Pentru facilitarea și deservirea tuturor acelora care doresc să cumpere de la magazinul nostru online, www.premiumfashion.ro vă pune la dispoziție următoarele modalități alternative de plată: 

Α. Prin debitarea cadrului dvs. de credit (VISA - MASTERCARD). Site-ul web www.premiumfashion.ro a luat toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea tranzacțiilor efectuate prin cardul dvs. de credit și toți posesorii de carduri de credit sunt supuși verificărilor de validare.  

Este important să indicați, în mod obligatoriu, un număr de telefon de contact și o adresă de e-mail validă.  

Β. Prin ramburs, în momentul în care recepționați produsele.

Consumatorul, este informat de către companie prin intermediul site-ului web, înainte de finalizarea comenzii pe care o efectuează, cu privire la identitatea și adresa furnizorului, caracteristicile principale ale produsului, prețul, cantitatea, costurile de transport, modalitatea de plată, livrarea, perioada de valabilitate și prețul ofertei potențiale și dreptul de retragere. Prin trimiterea formularului de comandă, consumatorul primește pe internet o copie a comenzii, pe care o poate stoca.    

Prețurile menționate în cataloagele relevante pentru fiecare produs includ TVA (19%), în timp ce www.premiumfashion.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără a avea obligația de a informa consumatorii.    

Notă: Clienții dinafara Uniunii Europene vor fi supuși eventualelor costuri suplimentare datorate diferențelor de curs valutar, vămuirii etc., pentru care compania nu are nici o responsabilitate.  

 1. Livrarea produselor - Cheltuieli de transport

Toate livrările care sunt efectuate pe teritoriul România sunt gratuite și sunt realizate prin firme de curierat rapid, în termen de 2 zile lucrătoare.  

La fiecare expediere, consumatorul are posibilitatea de a-și monitoriza starea comenzii prin numărul de urmărire (tracking number) acordat de compania de transport.   

La momentul recepționării comenzii dvs., verificați cu atenție starea produselor și a ambalajului, care trebuie să fie intact, în vederea identificării unor eventuale defecte evidente care au apărut în timpul transportului.

Pentru livrări în Cipru, consultați secțiunea ”Livrări”.  

 1. Retragere/ Returnarea - Înlocuirea produselor

Aveți dreptul de a restitui întreaga comandă sau doar o parte din aceasta, în termen de 14 zile lucrătoare de la data recepționării. Pentru a vă exercita dreptul de retragere, aveți obligația de a completa și de a trimite ”formularul de returnare” special pe care îl veți găsi aici, la următoarea adresă:

S.C. PREMIUM FASHION STORES SRL

Departamentul Ε-shop

Str. Jiului Nr.63 Sector 1

Codul poștal: 013212, București

Tel.: 0216672232

Trebuie să expediați produsul în starea inițială în care l-ați recepționat, și anume cu ambalajul intact, asigurându-vă că nu au fost îndepărtate marcajele speciale ale produsului. În plus, trebuie să includeți și chitanța de vânzare cu amănuntul, împreună cu declarația de retragere. Vom procesa cererea dvs. imediat după primirea produsului. Returnarea va fi admisă numai în urma aprobării companiei, după verificarea produsului restituit și vă vom informa cu privire la modul de soluționare. În caz de retragere, veți suporta cheltuielile de returnare. Returnarea banilor va fi efectuată în termen de zece (10) zile de la data recepționării produsului returnat, în modul în care a fost efectuată cumpărarea.     

Dacă doriți să schimbați produsul pe care l-ați cumpărat, puteți face acest lucru în termen de 14 zile de la data la care l-ați recepționat, restituindu-l companiei și realizând o nouă comandă. În acest caz veți suporta numai cheltuielile de returnare a produselor. Trebuie să returnați produsul în aceeași stare bună în care l-ați recepționat, fără a îndepărta etichetele de marcaj. În cazul în care compania este responsabilă pentru returnarea produsului, vom suporta cheltuielile de returnare a produsului. În acest caz, pentru a returna produsul, contactați managerul e-shop la tel. 0213164200, pentru a raporta problema.

Compania, care dorește să-și îmbunătățească în permanență serviciile oferite clienților, vă oferă posibilitatea de a trimite în format electronic orice observații sau reclamații, prin completarea formularului aferent de contact, pe care îl veți găsi aici.  

 1. Anularea comenzii

Aveți posibilitatea de a vă anula comanda apelând numărul 0216672232 sau prin e-mail la [email protected]. În funcție de stadiul în care se află comanda dvs., vă vom informa cu privire la opțiunile pe care le aveți. În cazul în care clientul anulează comanda în momentul în care produsele se află la transportator, atunci clientul este obligat să plătească cheltuielile de expediere către companie.  

 1. Alți termeni

Utilizatorul site-ului web recunoaște că a citit acești termeni, că este de acord cu aceștia și își asumă responsabilitatea de a-i respecta.

Product added to wishlist
Product added to compare.

By navigating in this site you accept our cookies - Read more here