În cazul în care doriți să schimbați sau să returnați produsul pe care l-ați cumpărat, puteți face acest lucru în termen de 14 zile de la data la care l-ați recepționat. În acest caz, veți suporta numai cheltuielile de transport pentru returnarea produselor. 

Produsele trebuie să fie expediate la sediul central al companiei, menționat mai jos, in ambalajul original.

În cazul în care produsul este returnat din cauza unei greșeli a companiei noastre, vom suporta costul returnării. În acest caz, pentru returnarea produsului, contactați managerul e-shop la 0216672232 sau trimiteți e-mail la [email protected].   

Opțiunile de restituire sunt următoarele, in cazul în care optați pentru restituirea banilor și tranzacția a fost efectuată cu card de credit, banii vor fi creditați înapoi pe cardul dvs. În cazul în care tranzacția a fost efectuată prin ramburs, vă rugăm să ne dați un cont bancar pentru a vă transfera banii în termen de 10 zile.  

Puteți schimba produsul achiziționat în funcție de disponibilitatea acestuia.

Trebuie să returnați produsul în aceeași stare bună în care l-ați recepționat, fără a îndepărta etichetele de marcare. De asemenea, produsul nu trebuie să fie folosit.

Dacă doriți să returnați un produs, vă rugăm să trimiteti intentia dvs pe mail la adresa [email protected] impreuna cu numele dvs intreg si contul bancar unde sa poata fii returnata contravaloarea produsului, transportu de retur prin curier se va realiza pe cheltuiala dvs la următoarea adresă:  

S.C. PREMIUM FASHION STORES SRL

Bucuresti, Str Pietei nr 34, Sector 1

Departamentul Ε-shop

Tel.: 0216672232

Ambalajul expedierii trebuie să fie în siguranță, pentru a preveni orice deteriorare în timpul transportului. Compania noastră nu este responsabilă în caz de pierdere sau de distrugere a produsului în timpul transportului de returnare.   

Product added to wishlist
Product added to compare.

By navigating in this site you accept our cookies - Read more here