În cazul în care doriți să schimbați sau să returnați produsul pe care l-ați cumpărat, puteți face acest lucru în termen de 14 zile de la data la care l-ați recepționat. În acest caz, veți suporta numai cheltuielile de transport pentru returnarea produselor. 

Produsele trebuie să fie expediate la sediul central al companiei, menționat mai jos, in ambalajul original.

În cazul în care produsul este returnat din cauza unei greșeli a companiei noastre, vom suporta costul returnării. În acest caz, pentru returnarea produsului, contactați managerul e-shop la 0216672232 sau trimiteți e-mail la [email protected]   

Opțiunile de restituire sunt următoarele, in cazul în care optați pentru restituirea banilor și tranzacția a fost efectuată cu card de credit, banii vor fi creditați înapoi pe cardul dvs. În cazul în care tranzacția a fost efectuată prin ramburs, vă rugăm să ne dați un cont bancar pentru a vă depune banii în termen de 10 zile.  

Puteți schimba produsul achiziționat în funcție de disponibilitatea acestuia.

Trebuie să returnați produsul în aceeași stare bună în care l-ați recepționat, fără a îndepărta etichetele de marcare. De asemenea, produsul nu trebuie să fie folosit.

Dacă doriți să returnați un produs, vă rugăm să completați intr-un mail sau direct in coletul returnat numele dvs intreg si contul bancar unde sa poata fii returnata contravaloarea produsului și să-l adaugat in colet împreună cu produsul la următoarea adresă:  

S.C. PREMIUM FASHION STORES SRL

Bucuresti, Str Jiului nr 63, Sector 1

Departamentul Ε-shop

Tel.: 0216672232

Ambalajul expedierii trebuie să fie în siguranță, pentru a preveni orice deteriorare în timpul transportului. Compania noastră nu este responsabilă în caz de pierdere sau de distrugere a produsului în timpul transportului de returnare.   

Vom procesa cererea dvs. imediat după primirea produsului. Returnarea va fi admisă numai în urma aprobării companiei, după verificarea produsului restituit și vă vom informa cu privire la modul de soluționare.

Firma noastra dorește să-și îmbunătățească în permanență serviciile oferite clienților, va rugam sa trimiteti orice observații sau reclamații, prin email la adresa [email protected]

Product added to wishlist
Product added to compare.

By navigating in this site you accept our cookies - Read more here